Arrangementen

Het Rondje Rondeelpad – Rondeelstal Ewijk

arr3
Een rondleiding, workshop, educatie voor de kinderen, een vergadering of simpelweg een kijkje tussen de kippen onder het genot van een kopje koffie of thee? Deze arrangementen zijn allemaal mogelijk bij Rondeel Ewijk.

Iedere dag is het Rondeel dan ook geopend van 9.30 uur tot zonsondergang. U kunt dan vrijblijvend een kijkje nemen bij de kippen in de bezoekerstunnel. Aan de hand van informatieborden in het Rondeel wordt er ook wat uitleg gegeven over het Rondeel en er staat een eierautomaat met dagverse eitjes voor u klaar.
Wilt u meer informatie over het Rondeel? Dan biedt het arrangement rondleiding uitkomst.
Ook aan kinderen is gedacht en zijn er verschillende arrangementen ontwikkeld. Zo is Rondeel Ewijk aangesloten bij Klasseboeren. De educatie die hierbij aan bod komt sluit aan bij de kerndoelen van het basisonderwijs. Daarnaast is het voor kinderen ook mogelijk om hun kinderfeestje te vieren op het Rondeel.
Rondleidingen kunnen worden uitgebreid met een kookworkshop arrangement. In deze workshops gaat u aan de slag met Rondeeleieren. Denk hierbij aan het maken van uw eigen advocaat of aan een driegangen diner.
Deze rondleidingen en workshops worden gegeven in één van de twee vergaderzalen die Rondeel telt. Deze vergaderzalen kunt u gebruiken voor een symposium, bijeenkomst of een vergadering.

Heeft u meer vragen over de mogelijkheden? Kijk dan eens op www.rondeeleieren.nl. Wordt uw vraag hier niet beantwoord? Mail of bel dan naar derks@rondeel.org of 06-51332144


Het Reigerpad – Rondje Reigerpad Arrangement

  • Dag 1: Aankomst in de middag bij B&B De knechtenkamer. Wandeling over het Reigerpad met koffie en cake bij biologisch melkveebedrijf D’n Hoefbult ( tevens startpunt).
  • Dag 2: Na het ontbijt kunt u op pad met een knapzak voor een wandeling over het boerenwandelpad ‘De uitloper’ in Horssen. (10km vanuit de B&B)
  • Incl. route beschrijvingen.
  • De prijs van dit arrangement bedraagt € 55,– pp. op basis van 2 personen.

Dit arrangement kunt u rechtstreeks boeken bij www.deknechtenkamer.nl o.v.v. rondje reigerpad.


Het Reigerpad – Knapzakarrangement

Halverwege uw wandeling lekker even uitrusten en genieten van een broodje aan de waterkant, dat kan met het knapzakarrangement!
De knapzaklunch is gevuld met streekproducten en bestaat uit 2 belegde broodjes en een krentenbol, een appel en een sapje.
Bovendien is de knapzak voorzien van een geprinte versie van wandeling ‘het Reigerpad’.
De kosten bedragen €12,50 p.p. Reserveren kan tot een dag van te voren bij de fam. Hanenberg: Tel 0487-517904 of f.hanenberg@kpnmail.nl

Graag tot ziens op D’n Hoefbult!

Knapzak arrangement


Het Reigerpad – D’n Hoefbult

Genieten van een mooie wandeling en na afloop blijft u nog gezellig even zitten op ons erf en geniet van koffie of thee met een punt huisgemaakte appeltaart. Dit is alle dagen van de week verkrijgbaar, de kosten bedragen €2.50 p.p. Graag even reserveren tot een dag van te voren op tel: 0487-517904 of f.hanenberg@kpnmail.nl

Graag tot ziens op D’n Hoefbult!

Hoefbult Arrangement


Het Vennenpad – De Diervoort / De nieuwe Schatkuil

Happen en stappen op ‘t Vennenpad

Genieten van een mooie wandeling u start bij Kaasboerderij De Diervoort. Halverwege kunt u genieten van een kopje koffie met heerlijke blauwe bessentaart bij de Nieuwe
Schatkuil. Na afloop staat er voor u een kop soep met een boerentosti klaar op de Kaasboerderij de Diervoort.
U kunt er ook voor kiezen te starten met de koffie en de blauwe bessentaart en om halverwege de route te genieten van de boerenlunch (soep en tosti). In dit geval is De nieuwe Schatkuil uw startpunt.

Kosten € 12.50 p.p.
Optie geplastificeerde route kaart tegen betaling van € 1,= borg
Dit arrangement is mogelijk tijdens de openeningstijden van Kaasboerderij De Diervoort.
Kijk voor de actuele openingstijden op www.diervoort.nl.
Graag even reserveren tot een dag van te voren bij uw startpunt:
Starten bij De nieuwe Schatkuil: 024-6221214 of denieuweschatkuil@gmail.com
Starten bij De Diervoort: 024-3442417 of tpwm.hopman@hetnet.nl

Happen en stappen arrangement


Het Vennenpad – De Diervoort

Met de Knapzak op stap.

Halverwege uw wandeling lekker even uitrusten en genieten van een broodje bij het boerenland, dat kan met het knapzakarrangement!

De knapzaklunch is gevuld met streekproducten en bestaat uit 2 belegde boerenboterhammen met kaas, en een sapje. Halverwege de route bij het Boerenterras de nieuwe Schatkuil staat er voor u een kopje koffie klaar en ontvangt u als aanvulling op uw knapzak, een krentebol en een een stuk fruit. U kunt er ook voor kiezen om ipv de krentenbol en het fruit een stuk blauwe bessen taart te nuttigen/mee te nemen. En een kopje koffie te drinken.

Kosten € 12.50 p.p.
Optie geplastificeerde route kaart tegen betaling van € 1,= borg
Dit arrangement is mogelijk tijdens de openeningstijden van Kaasboerderij de Diervoort.
Kijk voor de actuele openingstijden op www.diervoort.nl.

Graag even reserveren tot een dag van te voren bij uw startpunt:
Starten bij De Diervoort: 024-3442417 of tpwm.hopman@hetnet.nl

Knapzak vennenpad


Deest1

post_title;
echo $title;
echo $queried_post->post_content;
?>

×
×
×
×
×