Bouwmans Fruit

Bedrijfsinformatie

Uiversnest Logo
Adres: Oude Koningstraat 10
6655 AN Puiflijk
Telefoon: 0487-512710
E-mail: info@bouwmansfruit.nl
Website: www.bouwmansfruit.nl
Openingstijden: ma-vr: 09:00 – 19:00 uur
za: 09:00 – 18:00 uur
zo: 10:00 – 18:00 uur
Huisverkoop kersen is vanaf half juni tot half augustus

Wij zijn Johan en Willie Bouwmans en samen runnen wij ons bedrijf ‘Bouwmans Fruit’ te Puiflijk in het land van Maas en Waal.

Rond 1920 is opa Johan Bouwmans een bedrijf begonnen in appels, peren, pruimen en bessen. In de oorlog is hij overgestapt op tabak. Na de oorlog heeft Gerus Bouwmans (pap) het bedrijf van zijn vader overgenomen en hij is zich gaan specialiseren in aardbeien, frambozen, bramen, bessen en vele soorten groenten. Samen met zijn vrouw Ria heeft hij het bedrijf voortgezet. Naast het fruit telen is Gerus als hobby ook bijen gaan houden. De bijen zijn onmisbaar in de fruitteelt voor de bestuiving.
In 1989 komt Johan een handje helpen in het bedrijf, een jaar later (1990) ook Willie.

In de loop der jaren is er heel wat veranderd. We telen nu hoofdzakelijk kersen onder regenkappen. In de wintermaanden staan we er samen voor maar in de drukke pluktijd worden we gesteund door huisvrouwen en scholieren. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat de oogst netjes wordt binnengehaald.

Onze focus is om een heerlijk en gezond product te kweken wat zo vers mogelijk verkocht kan worden en de smaak ten goede komt.


Deest1

post_title;
echo $title;
echo $queried_post->post_content;
?>

×
×
×
×
×