Varkenshouderij Familie Jaspers

Bedrijfsinformatie

Adres: Kooistraat 5
Puiflijk
Telefoon: 0487-595954
E-mail: j.w.jaspers@live.com
Openingstijden terras: Wanneer u langs onze stallen komt en wij zijn aanwezig, kunt u altijd aankomen en evt. uw vragen stellen.

In het “Boven-Leeuwense veld” staan sinds 2009 twee nieuwe varkensstallen met daarbij ons verbouwde woonhuis waarin wij met onze 2 dochters wonen.

In de kleinste stal ( dichtste langs de Geerstraat) worden de biggentjes geboren en blijven ze tot ze ongeveer 10 weken oud zijn. In de andere stal liggen de vleesvarkens.

Achter de stal staan silo’s waarin het voer voor de dieren wordt opgeslagen. Wij voeren “nevenproducten” die ontstaan in de levensmiddelenindustrie. U kunt hierbij denken aan graan-, aardappel- en melkproducten.

Wij zijn een SPF bedrijf, dit houdt in dat onze varkens vrij zijn van specifieke ziektekiemen. Het heeft voordelen, zulke gezonde dieren net als bij een mens..
De uitdaging is om via preventieve maatregelen die hoge gezondheidsstatus vast te houden, zo moet bijv. iedere bezoeker die de varkensstal betreedt zich eerst douchen en krijgt hij bedrijfskleding aan.

U kunt gebruik maken van het leuke en knusse theehuisje: OP DE KOOI. Hierin of op de, in schaduw staande, picknicktafels kunt u heerlijk even rusten en genieten van een kopje koffie of thee, maar natuurlijk evt ook van wat fris. Tevens zijn er wat kleine ijsjes te koop. Bij aanwezigheid van fam. Jaspers kunt u gebuik maken van een toilet. Dit alles voor een kleine vergoeding. In de toekomst kunt u hier ook het een en ander lezen/ zien over het varkensbedrijf Jaspers.

Wie weet tot ziens!

Vriendelijke groeten,
Familie Jaspers.


Deest1

post_title;
echo $title;
echo $queried_post->post_content;
?>

×
×
×
×
×