Boerderij De Eikenhorst

Bedrijfsinformatie

Adres: Staddijk 1
6603 LM Wijchen
Telefoon: 024-6418922
E-mail: eikenhorst@kpnmail.nl
Website: www.eikenhorstwijchen.nl
Openingstijden: Elk weekend van 09.00u – 16.30u;
Groepen/rondleidingen: reservering;

Naast dat we al kinderfeestjes organiseren en rondleidingen kunnen geven op de boerderij starten we vanaf medio/ eind 2013 met een nieuwe activiteit op de boerderij gericht op bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vriendengroepen. U kunt dan namelijk bij ons de Agrarische Spelen gaan meemaken, oftewel de Agrolympics!

U bevindt zich op boerderij “De Eikenhorst” deze boerderij is gebouwd omstreeks 1800 en de schuren worden gekenmerkt door de vanouds her aanwezige houten pen/gat constructies. Het pand is in 2013/2014 geheel gerenoveerd en ingericht voor ontvangst van groepen en recreanten. Wij schenken graag een kopje koffie/thee voor u in en indien gewenst kunt u een rondleiding maken over de boerderij. Het melkveebedrijf omvat ongeveer 50 ha landbouwgrond welke gebruikt wordt voor de teelt van voer voor onze koeien. Momenteel zijn er ongeveer 90 melkkoeien aanwezig. In de zomerdag lopen er bijna alttijd koeien buiten.

Vanaf medio/ eind 2013 gaan we starten met een nieuwe activiteit op de boerderij. We hebben de riet gedekte schuur speciaal ingericht voor het ontvangen van gasten en we richten ons op bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vriendengroepen. Dus heeft u zin een gezellige en sportieve dag uit met vrienden, familie of een bedrijfsuitje in een geweldige omgeving? Dan bent u op Boerderij De Eikenhorst aan het goede adres! U kunt bij ons de enige Agrarische Spelen gaan meemaken. Wij hebben ze de Agrolympics genoemd. Een kleine greep uit de onderdelen zijn: Hooivork darten, Trekker trekken, koe melken en veel meer. Staat u aan het eind van de dag bij ons op het ere podium? Na de Agrolympics zal er veel energie verbrandt zijn. Sluit af met een heerlijke barbecue of lekkere maaltijd! Maak het mee en reserveer straks op www.Agrolympics.nl / www.Eikenhorstwijchen.nl (de verwachting is dat deze website medio/ eind dit jaar de lucht in gaat).


Deest1

post_title;
echo $title;
echo $queried_post->post_content;
?>

×
×
×
×
×