Camping de Eikelaar/ IJkenhof Melkvee

Bedrijfsinformatie

Adres: IJkelaarstraat 2
6611 KN Overasselt
E-mail: campingdeeikelaar@gmail.com
Website: (nog in aanbouw) www.campingdeeikelaar.nl

Camping de Eikelaar is een camping die landelijk gelegen is tussen de Maas en het Maas-Waal kanaal, tegen natuurgebied de Overasseltse- en Hatertse vennen. Op deze oeverwal is het lekker relaxen, daarnaast kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen in de natuur. Een bezoek aan de kalfjes en de koeien van IJkenhof Melkvee mag u natuurlijk niet missen. Ook bent u welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie te genieten van het mooie landschap tijdens uw wandeling over de boerenwandelpaden.

Camping de Eikelaar is momenteel in oprichting en zal in 2014 te bezoeken zijn. Op onze website kunt u de vorderingen van het campingterrein volgen. Via mail kunt u aangeven geĆÆnteresseerd te zijn en of u informatie wilt ontvangen over de camping.

Camping de Eikelaar wordt gerealiseerd op het terrein van IJkenhof Melkvee en is tevens uw rustpunt voor een wandel of fietstocht.
Wij ontvangen u graag vanaf het voorjaar 2014 voor een verblijf op de camping en/of een bezoek aan de boerderij.

Boerderij IJkenhof Melkvee is een modern bedrijf met melkkoeien en kalfjes. Lekker ravotten in het stro, een leerzame rondleiding op het bedrijf, kalfjes melk geven of meehelpen de koeien melken behoren tot de mogelijkheden van onze gasten. Onze 90 melkkoeien, 25 pinken en 25 kalfjes staan klaar u te ontvangen voor een gezellige vakantietijd.


Deest1

post_title;
echo $title;
echo $queried_post->post_content;
?>

×
×
×
×
×